Kontorstider Mån-Fre - 10.00-19.00
Lör - 10.00-16.00
Ring Oss 0705-50 82 16
Maila oss info@flytt3.se

Dahlbergs vs. Andra

Dahlbergs vs. Andra

Föreställ er en flyttgubbe. Kanske är det inte världens trevligaste människa ni föreställer er? Förutfattade meningar finns av en anledning men vi är här för att bryta mönstret. Vi lägger vår energi på att finna underbara människor att lära upp som flyttgubbar snarare än att finna bra flyttgubbar att lära upp som människor. Varsam flytt kan läras ut intensivt och snabbt, social kompetens tar desto längre tid. Våra gubbar är hårt arbetande människor med ärlig attityd och stora ambitioner.

Dahlbergs Flytt med smarta, ärliga flyttgubbar

Höga förväntningar, hög utdelning

Varför stannar våra gubbar hos oss? De får bra lön – för de förtjänar den. Med hög lön kommer höga förväntningar och vi förväntar oss endast det allra bästa. Personalen vet att de inte kan komma till arbetet utan att vara representativa. Vi flyttar människor som är smarta, utbildade och väluppfostrade. Vi förutsätter att våra flyttkillar är av samma kaliber. Det bör du som kund också förvänta dig av din flyttfirma.

Dahlbergs Flytt med smarta, ärliga flyttgubbar

Dolda kostnader, vad är detta?

Vissa företag är duktiga på att dölja avgifter och kostnader. (monteringstillägg, lastbilstillägg, tunghanteringstillägg) Vi har allting skriftligt och ingenting tillkommer, någonsin, utan att det är avtalat med kund före utfört arbete. Vår prissättning gör livet enklare.

Dahlbergs Flytt med smarta, ärliga flyttgubbar

Garanterat i tid

Din tid är guld och ingen vill sitta och vänta. Tider hålls och är vi sena utöver våra skriftliga tider får ni direkt från första stund förseningsavdrag på fakturan. Ju senare vi är, desto större avdrag.

Dahlbergs Flytt med smarta, ärliga flyttgubbar

And the winner is…

You Decide

Nu känner ni redan oss!
Passa på att boka er tid redan idag.